Post by borrthecusebar on Mar 1, 2022 1:13:35 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ WinWing: Space Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ WinWing: Space Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufija koda napaka kovanci ▞▞▞
▞▞▞ WinWing: Space Shooter 2022 version ▞▞▞
Archero, vendar z letalom. Raketa je meta (od tega, kar sem našel), zato je brezplačno letalo brez prijave najboljše. Zaenkrat nobenih vsiljenih oglasov med igrami (razen, če želite dodaten bonus). To igro si lahko predstavljate kot hudičev pekel, vendar je res zelo enostavna. Umetnost je dobra, igranje je podobno archero. Precej zabavno.
Ne bi bila slaba igra, ampak stvari so precej drage z majhnimi izplačili, da ne omenjam, da dobiš samo eno nadaljevanje. Bil sem na zadnjem lvl-ju in dobesedno, če bi imel še enega nadaljevanja, bi lahko premagal lvl, vendar bi moral začeti popolnoma konec, ker je treba uporabiti nadaljevanje okoli 30. kroga ali tako
Dosegel sem xp lvl na lvl51 in imam 6 največjih mitskih ugodnosti in 2 blues. prišel do 12. poglavja, val 29. Zdi se, da sem na točki, da bodisi spustim jezen $ ali pa vedno znova igram nižje ravni, da napredujem. tudi pogosta sec. Oglasi so velika ovira, vendar se lahko z njimi spopadejo, dokler napredujem. prijavljenih več kot 100 ur igranja. je bila zabavna igra, dokler je trajala.
Odlična igra, gladka grafika, všeč mi je vse. Najnovejši popravek je onemogočil igranje. Trgovina se samo pokvari in sovražnikove krogle niso več vidne. Prosim popravite čim prej! 2/5 do popravka
Kul igra, vendar se je med oglasi večkrat zrušila, zaradi česar sem izgubil napredek in zapravil vire igre, kot so energija, kovanci, predmeti in moj čas.
Utrujen sem od vsake nove igre, ki uporablja okvir "archero" rouge-lite. NE ŽELIM IGRATI 50 STOPENJ ZAPOREDNO. Razen tega, da za dokončanje ravni potrebujete 2 uri, je letalo prekleto počasno za količino krogel, ki letijo povsod. To ne bi bilo veliko, toda pospeševanje je povezano z naključnimi bonusi za višje stopnje. To je grozno v letalskem strelcu.
To igro je res nemogoče igrati. Moj mož ga je najprej namestil in vedno igra isto raven, ker je težko prehoditi raven, tudi zgodnjo stopnjo, kot je raven 3. Mislila sem, da lahko naredim drugače, a sem se motila. Če ves čas igraš na isti ravni, te še ne naredi strokovnjaka na tej ravni, ker nikoli niso enaki. In včasih postane tudi težje. Zdaj je moj mož že odstranil igro, mogoče sem jaz naslednja.
lažno oglaševana igra za grabljenje denarja, ki je zasnovana tako, da sesa vašo denarnico in vam prinese težave z igrami na srečo, kot so vse igre "brezplačnega igranja" na mobilnih napravah. ennemy power creep je nor, narejen zato, da bi vas prisilil, da porabite denar. Ali ne morem dobiti dobre igre s samo preobleki, kot je Path of Exile na mobilnih napravah? Oh, saj sem na mobilnem telefonu, takšne stvari tukaj ne obstajajo.
Zaenkrat mi je bilo všeč, vendar so ravni predolge in nekoliko težke. Tudi nadzor bi lahko bil boljši. Svoje letalo bi morali imeti možnost posodobiti tudi brez povezave. Veselimo se posodobitev.
sama igra je zabavna in je zelo raznolika. čeprav je poglavje 8 trd paywall, je zadnji šef smešen, saj so vsi njegovi vzorci napadov DOBESEDNIČNO neizogljivi. Imel sem odsevni ščit, ščitnik pred vrtenjem, šokantno zaščito za lopatice, ščitnik za lopute in enega navzgor v istem teku, in še vedno sem imel komaj njegovo zdravje pod polovico. edina možnost, da ga premagate, je, da porabite 71 $ za paket izdelkov mythica, ki vam ga potisnejo v grlo skoraj vsakič, ko ga poskusite. odstraniti smeti paywall.
Lepa igra, vendar je težko zaslužiti diamante in zlata. Morate ga kupiti. Večinoma, ko ga zlijete v legendarni oklep in orožje. Kakorkoli že,. Tako zasvoji.
Če imate težave s screenshakeom, ta igra ni primerna za vas, vzbujala mi je dobro nostalgijo iz spominov na otroštvo, vendar se ne spomnim, da bi mi te igre povzročale tako močan občutek, da bi želel bruhati po igranju poglavja, poglavje 4, zlasti raven ima črta, ki bo močno pretresla vaš zaslon, če mafija prečka mejo in če prvič opravljate raven s šibkimi nadgradnjami, vam bo to povzročalo močan glavobol, zaradi katere boste želeli večkrat bruhati brez možnosti, da je izklopite.
Blokuoti Dėlionės brangakmenis Dėlionė fnig
Končal igro, vendar ni prejel nobenih skrinj. Ključni del igre, saj so edini vir za to. Obrnil sem se na podporo in potrdili so, da ga še nisem prejel, ne bom prejel odškodnine. Sem šel skozi vse težave in je to vse, kar dobim? Najslabša podpora v igri, kar so jih kdaj srečali. Šel bom in si vzel čas za igro nekje, ki je vreden truda.
Neizvirno in dolgočasno. Verjetno obstaja na tisoče iger, kot je ta, kjer nadzirate lik, ki gre skozi faze, medtem ko zbirate dodatne energije. Težava je v tem, da ima vsaka od teh iger popolnoma enake moči in sposobnosti. Da ne omenjam, da ste kaznovani za igranje v vsaki od teh iger zaradi pomanjkanja energije. Na splošno samo ne izvirno in nisem ljubitelj čakanja na igranje.
Vsestranska zabavna in intenzivna igra. Veliko zabave
Po posodobitvi sem izgubil napredek v igri, vau, tako čudovito, dragi razvijalec, ali imate osebne težave z mano? Samo vprašam sem igral skoraj več kot 300 ur v zadnjih 6 mesecih in po tej nedavni posodobitvi je bilo vseh mojih 300+ preprosto zapravljenih. Hvala za to čudovito izkušnjo. Uživajte v 1 ⭐
Igra je bila super, vendar se je zaradi najnovejše posodobitve počasi nalagala, igra za več igralcev ne deluje, pogosto zamrzne, ko zamenjate aplikacije. Vedno se nalaga brez razloga. Super zabavno, a najnovejša posodobitev je zanič. Prav tako nejasna pravila napredovanja, kot je, kako spremeniti ladjo z zvezdno svetlobo v nepremagljivo ali neustrašno, ni razlage 0 in ne morete izvedeti na spletu. Posodobitev: storitev je stopila v stik s pomočjo, vendar še vedno ni jasno, kaj vam bo prineslo prekovanje, zdaj pa se igra ves čas nalaga
Zasvojenost igra. Intenzivna igra. Počasen napredek nadgradnje
Začelo se je tako dobro, potem pa se je na stopnji 8 zelo razburilo in se dolgočasilo, kar naprej umira in posodablja brez možnosti za zadnjega šefa, to je p2w
WinWing: Space Shooter Arcade xgy
Skaliranje sovražnikov je smešno in se začne plačevati za igranje igre, saj se vaša ognjena moč ne ujema in če se igrate svobodno, bo trajalo ogromno časa, da preidete mimo 12 scene, medtem ko je nekaj draguljev in plena zastonj, padec stopnja za predmete vijolične in višje je neumno nizka, kot je ultra nizka, igra se igra, kot bi morala biti lepo in gladko, vendar na žalost velja, da zgoraj navedeno velja za to igro zgrabi denarja, dobro, dokler je trajala
Doslej najboljša strelska igra, na katero sem naletel, vendar tej igri manjka, je izbira letala zelo omejena
Ko te zadenejo, je majhno okno, kjer si nepremagljiv. To časovno okno je res majhno. Zdi se, kot da bi morali ostati nepremagljivi nekoliko dlje
Super igra, obožujem glasbo in zvok...
Lepa igra, po konceptu precej podobna Archero ali TankHero. Toda streljate med premikanjem in slog igranja je kot "preživeti to intenzivno bulletthell, ki poskuša zbrati vsaj majhen del svojih dobro zasluženih kovancev za nadaljnje nadgradnje". In brez nadgradenj ne morete napredovati. ZELO frustrirajoče. To "zbiranje kovancev" je samo nepotrebno in zmanjšuje celoten vtis o igri, ki je res odlična, razen teh kovancev. Če bi rad zbiral kovance v bullethell okolju, bi namesto tega igral Hawka.
Odlična, vsestranska aplikacija. Oglasi sploh ne pokvarijo igre. Ni mi bilo treba porabiti denarja za nadgradnjo orožja. Edina aplikacija, ki je ostala nameščena. 10/10
Dober archero / shoot em up hibrid, vendar nekaj stvari ni v redu. Brez gledanja oglasov ali plačila ne morete dobiti ničesar zastonj, tudi dnevne "brezplačne" skrinje ali nagrade za bitke. Igra je dokaj stroga s temi "brezplačnimi" stvarmi za začetek in rng je slab. Ni dober občutek za napredovanje. Končno igra POJERA preko baterije: 20-milijonska seja poje 40 % moje baterije. Druge "lepše" igre bi pojedle veliko manj kot 10%.
Dobra igra in zelo uživam, toda ta igra je bila v zadnjih popravkih zelo plačana za zmago/igranje in zadnji šef na ravni 12 je smešen
Ta igra je enostavna za učenje in enostavna za igranje. Nič preveč dramatičnega in zelo prijetno. Edina težava, ki jo imam, je, da je izravnavanje počasno; malo hitreje kot polž in zdi se nekako PTW. Na splošno 4 zvezdice.
Preneseno po naključju. Preizkusil, mi je bilo všeč. Porabil nekaj dolarjev za kovance in podobno. Zdaj se igra ne bo odprla, tudi po ponovni namestitvi ... Samo sedi na nalagalnem zaslonu. Popravite ali vrnite mojih 16 $.
Uredi: Razvijalec se je odzval z besedami, da bo natančna kombinacija, ki sem jo poskušal uporabiti večkrat, zlahka prestala 8. poglavje, kar je popolnoma neresnično. Med napadi ni dovolj časa, da bi odsev in rezilo delovalo. Končno sem premagal lvl, potem ko sem skoraj potrojil svojo statistiko in ga pomeril. To je čisti paywall nič drugega.
WinWing: Space Shooter આર્કેડ uvz
končno. Zmagoslavna vrnitev k dobri igri. Zdi se, da je nesreča prenehala, tako da ni problema. Ena velika pritožba: kovanje, kamor daš 3 različna orožja. In moral si plačati 1000 težko prisluženih draguljev in še vedno ne delam?? To je utelešenje nizkega udarca. resno. Bom počakal na spremembo glede tega vprašanja... ampak daj no fantje!
Igra je dolgočasna, sprva je v redu, vendar postaja samo dolgočasna brez ciljev. Odstrani jo
Na začetku je bilo zabavno, igra se je hitro naveličala. Je le še en klon archera, skozi katerega se moraš prebiti
WinWing: Space Shooter Arkády pvjc
Zavihek "Dogodki" zamrzne igro VSAK, KOLI KLIKUJEM nanjo. Popolnoma nedostopen. Delovanje na Samsung A51 ne bi smelo biti taka težava.
Odličen dodatek za ta žanr. Začne se enostavno in postopoma postane zelo zahtevno. Več moči kot morda katera koli druga igra te vrste in če je groba, obstaja veliko možnosti za nadgradnjo. Nekatere ocene se pritožujejo zaradi težav z upočasnjevanjem/zamikanjem itd., vendar nisem doživel ničesar podobnega.
Odlično do 8. stopnje, potem pa je neprekinjeno GRIND! Nimam nič proti izzivu, bilo je težko igrati dovolj dolgo, da sem prišel do te točke, vendar je postalo tako dolgočasno, da se dvigneš na raven, da preprosto ni bilo vredno več. Lepo vrtenje formule archero, vendar ga pestijo enake težave kot njegov navdih.
Igra je verjetno najboljša od vseh mobilnih iger, vendar je toliko mikro transakcij naloženih ena na drugo. 15-dnevna bojna vozovnica, mesečna vozovnica, vip mesečna vozovnica, paketi, enote samo za gotovino in gora izbirnih oglasov. Čeprav je osnovna igra zelo zabavna, se zaradi vsega grabljenja denarja počutim nespoštovanega kot igralca. Še naprej bom igral, vendar se bo igra zagotovo poslabšala.
Poskušam ugotoviti, kako, potem ko sem zahteval zaboj za prosti plen (imam že nekaj približno 20.450 kovancev), pridem tja, kjer imam nekje več kot 52.000 in vidim, da lahko nadgradim, vendar po dveh nadgradnjah ostanem z samo 102 kovancev, kjer je nadgradnja stala 3.200 kos! Prosim, popravite to vrsto stvari, preden moram odstraniti igro, saj mi je dejansko všeč, čeprav je včasih težko!
Odlična igra, težave s prevodom ob strani, nikoli se mi ne zdi, da ne napredujem. Način igre je izginil in bil je zelo zabaven, imel je bonuse za afk nagrade, želim si, da bi se vrnil. Odlična kombinacija bhell/shmup/roguelite. Zanimiva možnost napada, tako da ne morem igrati igre in prejemati nagrade, kar je dobro. Igre lahko trajajo nekaj časa, včasih nočem igrati eno uro. Je to klon/homage archeru in podobno? Mogoče, ampak je dobro.
Vsi neumni video oglasi ste se zmrznili sredi tega, da ste se obnašali, kot da bi rad izvedel več o tem, ni mi mar samo za neumno prekleto nagrado
Poglavje 8, val 10 je skoraj nemogoče premagati, čeprav že imam epsko orožje. Izmikanje, ščiti in protiizstrelki ne delujejo.