Post by borrthecusebar on Mar 1, 2022 1:29:26 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Block Puzzle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Block Puzzle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ dużo pieniędzy hack ▞▞▞
▞▞▞ Block Puzzle 2022 version ▞▞▞
Naprawdę lubię tę grę, ponieważ może również pomóc rozwinąć twój mózg, a także wiedzieć, co dalej, aby odnieść sukces lub porażkę 💁.Więc naprawdę polecam wybrać tę grę.👍
Świetna gra logiczna dla przechodniów. Moją jedyną drobną skargą jest to, że nie jest to trudne, dopóki nie osiągniesz poziomu 200+
Uwielbiam tę grę! Gdyby tylko szybciej dodali dodatkowe poziomy, widząc, że skończyłem już wszystkie poziomy i wciąż muszę czekać na nowe.
Super gra
Kocham tę gre! Lubię grę, która porusza się z łatwością i nie jest zbyt wymagająca. Trudność dla mnie odbiera radość z gry, a ta gra jest w sam raz zbalansowana. Moja nowa ulubiona gra
Działało świetnie przez jakiś czas. Teraz podczas odtwarzania reklama wyskakuje i zajmuje cały ekran w środku gry, a jedynym sposobem na pozbycie się jej jest zamknięcie gry i ponowne otwarcie. Straciłem przez to wiele istnień
Wciągająca/zabawna rozrywka w grach! Miej to przy sobie przez większość czasu bezczynności.
Przyjemność i relaks
fajny zabijacz czasu
Zabawna, edukacyjna, kolor i kontrast są idealne.
Zaktualizowałem i dostałem 50 nowych poziomów !! Myślę, że muszę zaktualizować po wykonaniu wszystkich poziomów dla mnie ... to utrzymuje mój umysł w pracy.
Uwielbiam ta gre
Podoba mi się ta gra, taka łatwa i przyjemna w grze
Gram w tę grę od miesięcy i bardzo mi się podoba. To świetna 10-minutowa ucieczka, kiedy jej potrzebuję. Jestem na poziomie 1890 i teraz robi się to trochę frustrujące.Super wymagające, trudne do ukończenia poziomy, zdobywanie punktów itp. Nie przejmuję się zbytnio reklamami. Są krótkie, ignoruję je.
Zabawne i bardzo wciągające. Czy to możliwe, że możemy obracać elementy, aby lepiej je dopasować, gdy wkrótce zaktualizujesz?
do nas
to dobry sposób na odwrócenie uwagi od nudy, na przykład na przystanku autobusowym lub w poczekalni. Dałbym mu 5 gwiazdek, ale nie pozwalają ci obracać kawałków.
Ta gra jest niesamowita. Im więcej grasz, tym ciekawiej
Fajna gra, z gwiazdą odejmowaną za utrzymujący się trend bycia częścią tej stajni gier, które są objęte obowiązkową reklamą.
Block Puzzle Geduldsspiele bque
To dla mnie relaksujący czas, dzięki któremu jestem czujny
Kiedyś to kochałem. Jednak po ostatniej aktualizacji nie mogę oglądać dodawania monet, spin też się nie aktualizuje, więc gram mniej. Wolałem wersję oryginalną.
Po aktualizacji przestało działać na moim dysku SD. Do tego czasu było dobrze. Odinstalowanie go teraz.
Jest git gierka
Ta gra byłaby fajna, gdyby czas dodawania nie skończył się czasem gry. Nie pobrałem gry do obejrzenia dodaje.
To znaczy, że jest dobre. Mogłoby być lepiej. To nic takiego jak tetris i trochę nudne. Myślę, że są to lepsze aplikacje. Nie polecałbym tego. Więc daję 2 gwiazdki.
Uwielbiam tę grę już od roku. Bardzo zabawne
Oddałbym ponad 5 gwiazdek mój stary telefon musiał zostać zmieniony i wszystko wysłane na nowy telefon i muszę zacząć od początku nienawidzę tego
Dobra gra, ale tyle reklam
Sprawia, że myślę o wysokich wynikach!
Super zabawa.
Gra jest w porządku. Jednak powiązane z nim reklamy zawierają graficzne treści o charakterze erotycznym. Niedopuszczalne dla jakiejkolwiek gry, w którą mogą grać dzieci.
Po 67 poziomach w końcu zdałem sobie sprawę, że naprawdę trudno tutaj nie stracić żadnego prawdziwego wyzwania
Block Puzzle புதிர் uiet
Zabawna gra. Połączenie zwykłych gier blokowych i tych gier z kostkami.
Godziny rozrywki, mimo że do wyboru są tylko dwa tryby. Można by pomyśleć, że szybko się zestarzeje. Szalone, jak koźlaki i dopasowywanie kształtów do przestrzeni mogą sprawić, że osoba spędza niezliczone minuty patrząc na telefon jak szaleniec. Gdzie upłynął czas? Czy nie musiałem czegoś robić? Lol spróbuj i powiedz mi, że kłamię. Dobra robota przy tworzeniu wersji klasycznej z getta. To naprawdę działa cholernie genialnie.
Znudziłem się tym
Block Puzzle 解謎 kud
ok
nie zbyt fajnie xddddd
Bardzo szybka zabawa! Nadal się cieszę!
wciągający
Hidden Objects - Dark City: London Macera Oyunları ufur
Dobra gra, ale twórca musi uczynić ją interesującą, ustalając czas i dając większe szanse na wygraną. Ciągle przynosisz rzeczy, które nie pasują, przez co gra jest bardzo smutna, a czasem nieciekawa