Post by borrthecusebar on Mar 1, 2022 1:35:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ StrikeFortressBox ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ StrikeFortressBox IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zvýšiť hack primogemov ▞▞▞
▞▞▞ StrikeFortressBox 2022 version ▞▞▞
Táto hra je veľmi pekná, ale vyhrám alebo porazím ade začne, ale táto hra je veľmi dobrá
Dobré, ale pridajte súkromnú zhodu zombie do vytvorenia miestnosti
Ja a moji priatelia sa nemôžeme pripojiť k ostatným serverom, pretože vždy, keď jeden z nás vytvorí nejaký, hľadáme jeho názov a nikdy sa neobjaví, opravte to
Niekoľkokrát som sa pokúsil o mince môjho syna v tejto hre, vzalo mi to peniaze a nedalo mi to!
PEKNÁ HRA, ALE MOJA HRA OBČAS ZAMEZUJE
Nie som si istý, ale skvelá hra, ale oneskorenia sú stále dobré, len chcem, aby ste vysvetlili, prečo tí ppl nechodia
Páni, milujem túto hru, hrám v tejto hre multiplayer, ale je tu problém, že pridáte nové mapy a zbrane a pridáte režim upíra a zombie
Nie ako voľný oheň, nie ako bojové kráľovské hry, ale nie zlé
Už sa nemôžem pripojiť k žiadnym hrám ani ich vytvoriť. Opravte to.
Nemam vifo hadk
Pridajte novú aktualizáciu: pridajte režim sandbox, zmeňte prehrávač a tiež môžete hádzať predmety, keď lietate v helikoptére
Toto je dobrá hra, ale je tam chyba tlačidla ohňa, tlačidlo ohňa je neviditeľné
Táto hra nie je dobrá, keď hrám túto hru, nie je možné strieľať, potom hru reštartujem, znova je problém, potom túto hru vymažem a stiahnem znova, znova sa vyskytol problém, takže túto hru nehrajte a skúste ju nenávidieť hra ok, ak si zahraj túto hru, potrestám ťa, si strašidelný učiteľ👅👅👅👅
My Factory Tycoon - Idle Game Symulacyjne hspp
naj hra
Dobrá hra, ale vylepšite ju skôr, ako keby ste spravili východnú kontrolu, a potom urobte pieskovisko úžasnejšie a jednoduchšie na používanie
StrikeFortressBox Aksiyon xva
diera gra
100 100% DC hra je úžasná
Prosím, odstráňte hackerov a modifikovaných hráčov, ako vás prosím, a tiež je tu chyba, keď sa tlačidlo podpery nezobrazuje a podpery sa automaticky pokazia, pls opravte to a pridajte tlačidlo na kopanie, ale nie ako tlačidlo na pištoľ a pridajte tlačidlo prispôsobenia tam, kde by sme mohli prispôsobte si našu postavu a vaša hra nikdy nebude mať aktualizáciu prečo!!!!
Dobrá hra, ale pridajte nové autá
Vyborna hra ma pritahuje a neuvedomujem si ze kolko casu som hral tuto hru velmi skvela praca ale internet berie len vo forme dat nie vo forme domaceho internetu takze v nej urobte nejake vylepsenie dobra hra a pridajte rtx v it a skutočný život phiscs, takže táto hra sa môže stať populárnejšou ako hry typu pubg a free fire
StrikeFortressBox Darbības spēles vycw
Pekná hra . Hlavným problémom je ovládanie bojového lietadla. Moja obľúbená je Capture Flag
Nie je to pekné, bola to zlá hra, nepripája sa rýchlo👊👊👊🗣😼😼😠😠😠
Toto je dobrá hra po a pred aktualizáciou, páči sa mi
Táto hra je veľmi zábavná . Môžete hrať so svojimi súrodencami a priateľmi. Vidím, že hra môže byť pre deti nie pre 12+ rokov. Tejto hre dávam 5 hviezdičiek
tato hra je naozaj dobra grafika je dobra len jeden problem je ze v hre nemozem strielat
Hra je pekná, ale streľba nie je dobrá
Wow 2 hviezdičky, pretože je to noob
TÁ HRÁ JE AKO RIADNA
Goooooooooooooooooooood
Toto je veľmi dobrá hra
StrikeFortressBox Δράση jvtf
Super hra
Je to dobrá hra, myslím tým, že jediná vec na nej je, že by som si prial, aby ste mohli urobiť niečo také, ako sú veci s fotoaparátom, to je jediné na nej 👍🏻👍🏻👎🏻
Pridajte hráčov Ragdollingu, keď zomreli
Táto hra je najhoršia 😭😭😭 zaberie mi 100 mb z môjho netu nesťahujte si to chlapci bude to vaša strata plz . Dal som tomu jednu hviezdičku, pretože je to také oneskorené a nie je to veľmi dobrá grafika. Prosím, nesťahujte to, vašich 100 MB nedostane nič, plz. takže ďakujem.😤😤😤
Najs stiahnite si túto hru
Veľmi dobrý pubg ji s mast h par fee fire s mast nai h ok
StrikeFortressBox Action fweb
Je to príliš nudná hra, jej grafika je veľmi zlá
Online chat by to urobilo (FAÇT§BĘ)..
Táto hra sa mi páči, takže je to moja najlepšia hra
Toto je zlá hra, použil som všetku svoju muníciu na zabitie chlapíka, ale nezomrel a zastrelil ma pištoľou
Pekná hra, ale nemôžem zmeniť vzhľad
Tifhtidjsjtudgggrtgthetryyuvgtrjzhxyfjdr ftdhwjx je skvelý spôsob, ako minúť veľa peňazí 7 345 do USA za posledné 3 dni v
Najlepšia hra vôbec, myslím tým, že v nej nie sú žiadne chyby ani nič nepríjemné. Páči sa mi nová aktualizácia. Dôvodom hodnotenia 5 hviezdičiek je, že do hry pridali pláne, novú mapu môjho obľúbeného auta z Meme Wars, Lamborghini a najlepšiu aktualizáciu tanku. A ak si toto prečítajú tvorcovia tejto hry, chcem len povedať, že pokračuj v dobrej práci. Čoskoro prineste ďalšie aktualizácie.
Vždy, keď idem do vozidla, zaostáva mi, takže ho nemôžem použiť ani z neho vystúpiť, ale stále je to veľmi dobrá hra
Po prvé, nemôžem zabiť tím súpera, druhá hra má chyby:-( :-( :-( :-( :-( 😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😡)😤) 😡😤😡😤😡😤😠😤😄😠😤
Toto bolo také oneskorenie. Mám bohatý level 239, potom je moja hra prázdna a potom nemôžem hrať Vyskytol sa problém
Pekná hra, ale môže byť odolnejšia ako výbušný knockback pre RPG