Post by borrthecusebar on Mar 1, 2022 1:39:04 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Evil Nun: Horror at School ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Evil Nun: Horror at School IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mnoho klíčů hack ▞▞▞
▞▞▞ Evil Nun: Horror at School 2022 version ▞▞▞
Dokončil jsem pouze masku, nemohu získat masku bludiště challege proč!?? moje kolejnice se neotevírají Dosáhl jsem masky v daném čase, kdy se neotevírají y
kratos napravo teď a budu to moci udělat několik příštích let Před lety jsem měl spoustu času získat zdarma 😚🙂🙂🙂😎😎
Evil Nun: Horror at School - Apk AMP
Myslím, že je to dobrá hra, ale když jsem ji nainstaloval, hra mě odmítla a také jeptiška se pohybuje trochu rychleji nebo rychleji i ve velmi snadné úrovni, ale je to také dobrá hra, která prostě nesplňuje moje představy✌
CD DVD alba diskografie | interpreti.cz
AppAgg
Tato hra je nakonec úžasná, je dobrá a nějak na záložce úspěchů expertního hráče na kartě bez skrývání odstranila hvězdu z extrémního režimu obtížnosti také jsem dokončil všech 6 kapitol a dokončil jsem vše na záložce expertního hráče a budou další Velikonoční vajíčka v 1.8? V minihře jsem získal 530 bodů jako své nejvyšší skóre
Toto je cheat, za který nemůžete získat ani denní odměny a coiny se nikdy nesčítají, je to cheat, po další úrovni plýtvání časem nemůžete získat žádné mince
Óóóóóóóóóó
Bez ohledu na to, kolikrát se to pokusím stáhnout, bez ohledu na to, kolik aplikací smažu, bez ohledu na to, kolikrát restartuji telefon, bez ohledu na to, kolikrát vymažu mezipaměť a data obchodu Play, nedovolí mi to stáhnout to. Pokaždé, když stisknu install, zobrazí se: „Nelze nainstalovat Evil Nun: Scary Horror Escape Adventure“, STRAŠNÉ!!! Už jsem to viděl lidi hrát a vypadá to jako zábava, ale nedá mi to stáhnout!!!
už si pamatuju první verzi no ale má to svoje mouchy ale jina dobrá hra
Velmi pěkná hra, ale únik balónu je velmi těžký
Foot Clinic - ASMR Feet Care RPG ocjr
Je to super krásně se o ní staráte krása dávám 5⭐⭐ ⭐ ⭐ ⭐ je to fakt super. Ten poslední UPADE je fakt velmi ale velmi super díky moc. Tato hra má i super příběh vždy se koukám na Porty ho a hned vím co mám dělat.Tohle napíšu kouknu to vývojářům moc děkuji za tuto hru velké díky a krásně se o ni starejte
To je skvělé. A také důvod, proč jsem dal 4 hvězdičky, je kvůli všem závadám a zamrzání obrazovky pokaždé, když hraji. Také navrhuji, abyste vývojářům přidali způsob, jak uložit svůj pokrok, když jste uprostřed kapitoly.
#a11y se nezdaří. Nelze pracovat se spuštěnou funkcí Talkback. Pravděpodobně nikdy nebylo navrženo s ohledem na čtečky obrazovky.
Začne to říkat loading na začátku věci načítání, jako když orel vedle slova loading to dělá, pak to spadne
Tuto hru mám velmi rád, i když hraji v režimu duchů a v jednoduchém režimu. Chci, abyste znovu vydali nejstarší verzi této hry
**SMÍCH V FNAF**
Evil Nun: Horror at School Arkade zgy
jen tak dál
Po
Od té doby, co se aktualizuje do halloweenského režimu, mě hraní této hry tolik nebaví. Zabilo to uživatele telefonu s nízkou specifikací, jako jsem já.
Evil Nun: ужас в школе Аркады xow
Dobrá hra jepčiška no dobrá i icream 12345 Nová icream 6 miluju keplrians
Moc mě to nebaví, chodíš z jediný místnosti do druhý
Jedna z mých oblíbených hororových her s každou sérií spojenou s příběhem
skvělá hra a když se to stalo ve skutečnosti inspirujete dost lidí a tohle nedělali
Evil Nun: Horror at School آرکید fpv
Byla to tak skvělá hra a nedokážu ani popsat, jak je tato hra neuvěřitelná, máte 3 různé způsoby, jak uniknout, 6 miniher, které nejsou tak těžké, ale ne snadné, a způsob, jakým to naplánovali, je úžasný, Doufám, že udělají druhý 😁 Taky ti přeji, abys mohl všechno předělat po tom, co jsi udělal.
Hraji tuto hru od května 2020, ale výzva v bludišti mi moc nejde. Když jsem to hrál, když jsem se dostal na konec, ale to nebylo otevření, sledoval jsem spoustu videí na YouTube, ale tohle je. Otevírám, tak prosím udělejte něco, co nejsem spokojený s výzvou bludiště
Graficky hodně v chillu, ale jinak je všechno ostatní na prašivou vačici. Jo a tý Evil Nun bych dal dělo.
... Android Beam Google Play#Google Play Store · Andromeda Blackovi#Andromeda Tonksov.C3.A1 · Anděl v křesťanství s:Bezděkova_Bible/Tobiášova_kniha#12:15
Skvělá hra, velké plus za to, že se o tuto hru vývojáři tak skvěle straají, ale dám jen 4 hvězdičky, protože se často seká .
Vyžaduje Android. 4.4 a vyšší. Hodnocení obsahu. Od 17 let (M). Násilí, Krev. Další informace. Interaktivní prvky. Digitální nákupy. Oprávnění.
nemohl jsem ani vstoupit do hry. Stiskl jsem hru a je to jen čistě prázdná obrazovka >:
pěkná grafika, ale ne tak dobrá, měli byste zapracovat na ovládání
nefunguje to pro telefon, který mám, ale až si pořídím lepší telefon, určitě si ho pořídím znovu, ale zatím nebudu hrát znovu, dokud nedostanu nový telefon.
Evil Nun: 학교의 공포 아케이드 ddnk